Dutch Vibes: Dobe Globe Goes Dutch!

IN DUTCH VIBES WE WILL PLACE ARTICLES TWICE A WEEK IN THE DUTCH LANGUAGE. 

Hey lieve mensen!

Ik heb er heel lang over nagedacht om ook in het Nederlands te schrijven op mijn website. Maar Nederlands en Engels, zal dat niet te verwarrend worden?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb de vraag ook wel eens op verschillende websites gesteld en de meningen waren heel erg verdeeld. Sommige mensen vonden dat het te verwarrend zal worden, anderen adviseerde mij om volledig in het Nederlands te gaan schrijven en anderen vonden het Engels ook leuk!
Omdat ik merk dat mijn doelgroep zich flink heeft uitgebreid sinds ik weer in Europa woon wil ik mij ook meer op deze doelgroep richten!

WAAROM IN HET ENGELS SCHRIJVEN?
Voor de gene die het niet weten, ik woon sinds kort in Antwerpen en heb hiervoor in Azië gewoond. Ook voor mijn reizen ben ik overal en nergens geweest en ik heb een grote internationale following opgebouwd. Ik vind het leuk om content te creëren die ook voor hun toegankelijk is en ongeveer 70 % van mijn opdrachtgevers zijn ook internationale bedrijven. Daarnaast ligt het Engels mij goed en kan ik mij soms beter in het Engels uitdrukken dan in het Nederlands.

WAAROM SWITCHEN NAAR NEDERLANDS?
Ik wil niet volledig switchen naar het Nederlands maar ik merk toch dat er bepaalde onderwerpen zijn waar ik over wil schrijven die echt gericht is op de Nederlands sprekende kant van mijn doelgroep. Mijn doelgroep is ontzettend gegroeid het laatste jaar en ik heb nu ook een grote following in de Benelux en daar wil ik mij ook meer op richten.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Het geen wat het zelfde blijft is dat de interviews die ik doe, de reisgerelateerde onderwerpen, de hotel en product reviews gewoon in het Engels zullen blijven. Wel wil ik 2 keer per week een Nederlandse post plaatsen onder het kopje ‘Dutch Vibes’. k wil jullie meenemen in mijn dagelijkse leven, vertellen over alle plaatsen waar ik op deze aardbol heb gewoond (van Europa tot Azië en weer terug ) en jullie entertainen met grappige columns.

Ik hoop dat jullie ook dit deel van mijn ‘reis’ supporten. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie van dit idee vinden!

Laat het mij even weten!
xoxo

One thought on “Dutch Vibes: Dobe Globe Goes Dutch!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s